Endelig kom boka eg har ventet lenge på i posten - nemmelig Fristende Lavkarbo! Bestilte samme dagen den skulle komme ut, men den har ikke kommet før nå - har virkelig måtte kjempe med meg selv for å ikke kjøpe den i butikken når eg har sett den (så ikke bestill noe på bokklubben om du vil ha det med det første). Men den som venter på noe godt... ;)
Boka inneholder 106 oppskrifter på snacks og bakverk som ikke inneholder gluten, sukker eller mel. Eg har bladd litt i boka og så langt ser det veldig bra ut - nydelige bilder og oppskrifter og fine tekster. Eg har allerede funet noe som skal bli laget i kveld - myk peanøttkonfekt - og gleder meg til den er ferdig allerede før den er påbegynt!
Boka er skrevet av Cecilie Teiste-Bratli - som også har bloggen Fristende Lavkarbo.
Eg kommer med en oppdatering når eg har lest gjennom boken og har prøvd noen av oppskriftene.
Sider
▼
tirsdag 22. november 2011
lørdag 12. november 2011
Pose suppe (igjen) kremet viltsuppe
Dette er nok ikke det beste man får tak i på lavkarbo - men det duger til nøds i en travel hverdag. søndag 6. november 2011
Kålstuing
- ½ gul løk
- 5 dl kål
- 1-2 dl fløte
- Krydder - salt, sort pepper, hvit pepper
Kålstuing er godt og enkelt å lage - og passer godt som tilbehør til kjøtt, pølse og kylling - vi laget kylling kjøttkaker til (kyllingkjøttdeig, løk, egg, krydder, semper pofiber). Vi steikte en halv løk i smør, og hadde i ca 5 dl kålhode i strimler. Dette ble kokt opp sammen med 1-2 dl fløte, og krydder. Kålen koker i 1-5 minutter, etter hvor myk du vil ha den. Vi brukte salt og pepper (både svart og hvit pepper, den hvite pepperen setter en riktig god smak). Nydelig!