Du trenger
- En liten banan
- 75 gram smør uten salt - romtemperert
- 3 økologiske egg
- 1 dl kokosmel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljepulver
- 1,5 dl kremfløte
Mos bananen og bland med smøret. Ha i eggene og miks sammen. Ha i kokosmel, vaniljepulver, bakepulver og tilslutt kremfløte. bland alt godt sammen.
Ha over i muffinsformer - mine hevet ikke så veldig mye, så ca 2/3 full er bra. Når eg hadde tatt ca halve røren i muffinsformer - hadde eg i litt (ca 1 ss) økologisk kakaopulver i siste halvdel av røren.
Muffinsene steikes midt i oven på 190 grader i ca 10-13 minutter (følg med!).
De ble ikke søte men smakte godt av banan - og de med kakao var et hint av sjokoladesmak på. Lillegutt var godt fornøyd da de ble servert med kiwi og krem - og selvsakt et lite lys.