Sider

onsdag 22. juni 2011

Mysli

Sprø og knasende mysli er fantastisk godt med kulturmelk eller youghurt!

Man kan bruke de nøtter og frø man vil og har, dette brukte eg;
  • 1 dl sesamfrø (61g)
  • 1 dl solsikkekjerner (58g)
  • 1 dl linfrø (51g)
  • ca 2 dl kokoschips (71g)
  • 1,5 dl gresskarkjerner (92g)
  • 1 dl grovhakket valnøtter (62g)
  • 0,5 dl grovhakkede mandler (45g)
  • 0,5 dl grovhakket hasselnøtter (26g)
  • 3/4 dl rapsolje
  • 1-1,2 dl vann
  • Litt salt (Brukte himalayan rock salt fra iherb)

Sett ovnen på 200 grader. Bland alle ingrediensene. Strø ut i en langpanne og rist dem i ovnen. Mysli blandingen skal steikes i ca 15 minutter. Pass på så de ikke brenner seg fast.




Myslien har en fantastisk energifordeling og hele blandingen inneholder ca 31 karbohydrater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar