fredag 26. august 2011

Enkelt grovt brød


  • 1 beger creme fraiche
  • 7 egg
  • 0,5 ss salt
  • 80 g kruskakli
  • 120 g linfrø
  • 200 g solsikkekjerner
  • 1 ss fiber husk

Bland sammen ingrediensene og ha i brødform (gjerne med bakepapir). Brukte mikser for å jevne ut egg og creme fraiche.

Stekes på nederste rille - 180 grader i ca 60 minutter.

Brødet ble kjempe godt og saftig - og det var litt mildere smak enn de andre (litt vanskelig å vurdere siden eg ikke har noen andre til å direkte sammenligne med). Lavkarbo brød er virkelig godt, mettende og enkelt.

Jarlsberg har virkelig vært en hitt de siste 2 dagene - 700g nesten borte i et blunk - og det bare på meg.. Gravid lyster sa du? Fantastisk godt på brød også ;)

4 kommentarer:

  1. Ser godt ut, det brødet. Jeg anbefaler å ha i bakepulver selv om det ikke hever noe spesielt fordi det gjør noe med konsistensen

    SvarSlett
  2. Skal prøve med bakepulver neste gang! Takk for tips! :)

    SvarSlett
  3. Har noen prøvd med bakepulver??

    SvarSlett
  4. Eg har ikke prøvd denne oppskriften med bakepulver :)

    SvarSlett