Kebab pølser av kjøtt, urter og krydder |
Chili saus og yoghurt saus |
Nam |
Chillisaus (veldig sterk)
- 1/2 boks hakkede tomater
- 2 ts chilipulver
- 2 ts cayennepepper
- 1 ts paprikakrydder
- litt salt og pepper
- 1 dl kesam original
- 1 dl yoghurt naturell
- 2 ss majones
- 2 fedd presset hvitløk
- litt salt og pepper
- noen dusker finhakket persille
- 300 g karbonadedeig
- 1/4 finhakket løk
- 2 ss garam masala krydder
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts kanel
- litt salt og pepper
- noen dusker finhakket persille
- (creme fraiche)
Både sausene og kjøttblandingen kan lages i god tid i forveien, så smakene får satt seg. Chilisausen lages ved å bruke stavmikser og kjøre ingrediensene til en slett saus. Den hvite sausen blandes sammen. La sausene stå kaldt. Kebaben lages ved å blande ingrediensene og kna alt godt sammen. Kjøttmassen formes til pølser og steikes på middels varme i steikepannen. Man kan ha trepinner gjennom pølsene om ønskelig.
Denne kebaben er kjempe god. Serveres med litt salat etter ønske. Vi fikk bedre konsistens på kebaben ved å ha i litt creme fraiche.
Hvor mange kebabpølser får du ut av 300 g karboandedeig?
SvarSlettDet spørs hvor store de er - ca 4?
SvarSlettDenna ska vi testa :-) Faffen
SvarSlett