tirsdag 31. august 2010

Ostesaus med kalkunboller :)

Laget ostesaus med kalkunboller fra solvinge (5 karber/100g) til middag i dag, dette servertes til squash-pasta.

You need;
  • 2 store champingjonger
  • smør
  • 1/2 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • smøreost naturell
  • kremfløte
  • mat fløte
  • litt revet ost
  • salt, pepper, basilikum (ca 1-2 ts av hver)

Evt
  • Kyllingkjøttboller (eller annet kjøtt)
  • Squash

Steik sopp og 1/2 gul løk i mye smør. Tilsett 2 fedd hvitløk og en dæsj kremost naturel (eg hadde litt under en halv philadehlpia orginal i, se bilde). Hell på fløte (mest kremfløte, litt matfløte, brukte litt over en liten boks) og fordel kremosten i fløten. Ha i salt, pepper og basilikum. Hell over litt revet ost. La alt koke i ca 10 min.

Ha i kjøttbollene, de blir varme mens sausen koker.

Dette var veldig godt med squach-pasta, men fakk ikke ta bilde når maten kom på talerkenen... :P Luktet himmels og smakte nydelig :) Tvingte Thomas (gjør det hver dag) til å si at eg er flinkest ;) Han fikk pasta, men ville heller ha squach neste gang..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar