torsdag 7. oktober 2010

Vurdering av adidas micoach (1)

Nå har jeg forsøkt adidas micoach!

Jeg har tatt en start test med micoach i dag, en 12 minutters test som skal finne ut hvor høy puls jeg bør ha under trening for å få maksimalt utbytte av treningen. Etter testen jogget jeg videre en stund før jeg ruslet hjemover. Under testen fikk jeg hele tiden beskjed om hva jeg skulle gjøre, når jeg skulle øke tempo og intensivitet og hvor lenge. Det var ikke så vanskelig ;)

Det var veldig positivt å få beskjed gjennom micoach på hvordan en skal trene og når en skal øke på. I tillegg fortalte micoachen hvor lenge det var igjen. Selv om jeg bare tok en test i dag med veiledning, så tror jeg dette kan bli en god måte å trene på! Det er spennende å høre hvordan det står til underveis, med tid, hjerte slag, kcal og km. Utstyret er enkelt å ta på seg og enkelt å bruke. Etter å ha koblet opp micoachen på nett og lagt til trenings program, så er det kun en knapp før en i gang med treningen.

Jeg synes det er litt vanskelig å finne frem på nett der en legger inn treningsprogram. En kan legge inn enkelt-treninger, favoritt-treninger, en treningsplan m.m. Jeg har lagt til en plan for trening videre, men ønsker å legge inn flere 'favoritter' (selv om jeg ikke har gjort meg noen favoritter enda..). Ikke alltid så lett når en ikke er verdens mest tekninske :P Men det kommer seg, jeg må vel bare smøre meg med tolmodighet, lese og leite meg frem. Det hadde kansje vært lettere om den var på norsk? Men jeg regner med det ikke skal mange treninger til før eg får dreisen på det!

Oppdatering kommer når jeg har fått brukt den litt mer :)

Oppkoblet og klar, med musikk på mobil, micoachen, headset, joggebelte, treningstøy og ull! Følte meg vertfall sporty!

2 kommentarer:

  1. Eg betalte 1300kr med frakt på xxl.no. Utsalgspris er 1199 kr de fleste steder, muliggens litt billigere å bestille fra utlandet :) Så, det er ikke akkurat gratis...

    SvarSlett