torsdag 30. september 2010

Trening; Adidas Micoach!

Eg har kjøpt meg adidas micoach! :DTest av adidas Micoach finnes her (klikk.no). Micoach kobles til/med mp3 spiller, slik at en fortsatt ha musikk på ørene. Musikken blir skrudd ned når beskjeder gis.

Den kom i posten i går - og prisen ble vel 1300kr med frakt hos xxl.no på nett. Nå er planen å begynne å jogge, og dette skal være min motivasjon til å komme i gang og for å trene riktg. Du kan lese mer om MiCoach her og her.Desverre er eg ikke i form i dag, måtte desverre gå hjem fra jobb :( Så det blir ikke ut å jogge i dag. Men så snart formen bedres, så er det ut, ut, ut!!! :)

Oppdatering;
Nå har eg forsøkt micoachen, se her. Videre utprøving kommer :)

Dette er Micoach

Systemet består av en skrittsensor, som festes på skosnøret eller legges under innleggssålen i en kompatibel joggesko, et helt vanlig pulsbelte og en liten enhet som lagrer data og gir deg tilbakemeldinger underveis.

Å trene med pulsklokke krever god kunnskap om riktig trening pulssoner for at den skal være effektiv. Med Micoach kan du sette i gang uten denne kunnskapen.

Du får tilbakemeldinger rett på øret, basert på hvordan puls- og skrittfrekvensen forholder seg til et forhåndsdefinert opplegg.

1 kommentar:

  1. Spennende :-D gleder meg til å høre hvordan det går når formen er bedre! Kanskje det er noe for meg???

    SvarSlett