Dette er definitivt den beste bernaise sausen! Oppskriften kommer fra svigerfar i Sverige(han holder seg til LCHF) - og den bør virkelig prøves. Lett er den også å lage, og kan nytes varm eller kald.
150 g smør, smeltet
1 boks creme fraiche
3 eggeguler
1 ts rødvinsvineger
5-7 dr tabasko
salt
hvit pepper
1 ss dragon (Estragon krydder)
Bland alt sammen, varm opp under omrøring. Skal IKKE koke, da skiller den seg. Server! :)
Kanskje denne må prøvast :) Har som regel brukt Bearnaise-essens, smør og eggeplommer!
SvarSlettHva er dragon ?
SvarSlettDragon = Estragon, en urtemiks. Kjøpes på dagligvarebutikken (legger inne et bilde nå straks).
SvarSlettDragon er estragon på svensk, gudene vite hvorfor krydderet er oppgitt på svensk
SvarSlettOppskriften er svensk.. :P
SvarSlett