søndag 9. oktober 2011

Den beste bernaise sausen!

Dette er definitivt den beste bernaise sausen! Oppskriften kommer fra svigerfar i Sverige(han holder seg til LCHF) - og den bør virkelig prøves. Lett er den også å lage, og kan nytes varm eller kald.
  • 150 g smør, smeltet
  • 1 boks creme fraiche
  • 3 eggeguler
  • 1 ts rødvinsvineger
  • 5-7 dr tabasko
  • salt
  • hvit pepper
  • 1 ss dragon (Estragon krydder)

Bland alt sammen, varm opp under omrøring. Skal IKKE koke, da skiller den seg. Server! :)

Dette er dragon :)

5 kommentarer:

  1. Kanskje denne må prøvast :) Har som regel brukt Bearnaise-essens, smør og eggeplommer!

    SvarSlett
  2. Dragon = Estragon, en urtemiks. Kjøpes på dagligvarebutikken (legger inne et bilde nå straks).

    SvarSlett
  3. Dragon er estragon på svensk, gudene vite hvorfor krydderet er oppgitt på svensk

    SvarSlett