torsdag 16. desember 2010

Fremgangsmåte sjokoladehjerter fylt med marsipan

Smelt mørk sjokolade i vannbad - ha i litt kokosolje om du vil. Lag marsipan, for eksempel etter denne oppskriften. Eg har en form med litt større hjerter som er til sjokolade - men man kan bruke andre former. Ha i litt sjokolade i hver form - fordel opp over kantene med sjokolade og avkjøl i kjøleskap. Fordel marsipan i midten av formen slik at den ikke berører kantene. Hell over sjokolade til marsianen er dekket, avkjøl i kjøleskap. Eg pakket noen av hjertene i sølvpapir, men det ble ikke fantastisk fint innpakket :P 
3 kommentarer:

 1. Hei Charlotte,

  Takk for inspirerende blogg.

  Jeg lurer på hvor du har kjøpt hjertealuminiumsformen? Marsipanen ser jo så søt ut :)

  SvarSlett
 2. Det er en plastikkform, og den er kjøpt i en bod på tivoliet i københavn (av alle plasser). Her vet eg at sjokoladeformer finnes på hobbybutikker, bakebutikker, m.m. Den som leter finner.

  kanskje det finnes på jernia, spar kjøp (?) m.m.

  På www.bakeshop.no finnes det mini muffins former som en kan bruke til sjokolade (de er på første siden og heter muffinsform rainbow polka mini).

  Eg fant ikke noe sjokoladeform med hjerter der nå, men eg mener eg har sett det i butiken. Kanskje går det å sende en mail og spørre pent om de kan skaffe :)

  SvarSlett
 3. Eg fant en del sjokoladeformer på okosjokolade.no

  http://www.okosjokolade.no/nettbutikk/former.html

  Disse har en veldig stiv pris synes eg da, men de dyreste er jo i silikon og holder nok ganske bra da..?

  SvarSlett