fredag 27. april 2012

Snabba LCHF- Mackan (kokosmel)

Laget denne i ny variant - men kokosmel. Synes resultatet ble enda litt bedre.

Det jeg brukte var;

  • 2 egg
  • ca 0.6 dl kokosmel
  • 35 g smeltet smør
  • evt litt salt

Eggene vispes sammen - så har en i kokosmelet og litt salt om ønskelig. Smelt smør og ha i. Bland alt godt sammen. Jeg hadde litt røre i bunnen på en stor kopp og steikte de i mikroen i ca 1,5-2 minutter. Brødet er ferdig når det er fast. La det avkjøles litt før du tar på masse smør og pålegg.

Disse ble litt lettere enn når jeg laget med mandelmel, og jeg like disse litt bedre.






4 kommentarer:

  1. Hei :) Skal det ikke være bakepulver i brødet?

    SvarSlett
  2. Nei, eg har ikke brukt det værtfall :)

    SvarSlett
  3. Syns du det smakte veldig kokos? Prøvde å lage loff med kokosmel men det smakte bare kake...yuck!

    SvarSlett