Hva med å toppe med krem laget på kremost og sukrin melis..?
Ingredienser:
- 150 g mykt smør
- 2 dl sukrin
- 6 egg
- 2 dl kokosmel (116 g)
- 1 pk vaniljesauspulver (sukkerfri fra Eldorado)
- 2 ts bakepulver
- 1-1,5 ts vaniljepulver
- 3 dl kremfløte (280 g)
Fremgangsmåte:
Pisk smør og sukrin porøst. Tilsett egg, og pisk godt sammen. Bland så inn kokosmel, vaniljesauspulver, bakepulver og vaniljepulver og miks videre. Til slutt blander du inn kremfløte og pisker til en jevn røre. Stekes på 200 grader i ca 13-15 minutter.
Hele røren inneholder 40,95 g karbohydrater (det meste fra vaniljesaus pulveret, 21,75 g). Det gir ca 2 karbohydrater per muffin.
Laget noen i teflon-form - nydelig!!
Eg laget først med oppskrift rett fra orginalen - den finner du her - men synest de var litt sterk smak. Disse ble PERFEKTE!
Huff, det er like farlig å gå på bloggen din hver gang. Dumt jeg går innom hver gang. Man blir SÅ fristet! Det ser så nydelig ut alt sammen! :D Du er kjempeflink! Kommer du på oppskriftene selv?
SvarSlettDenne oppskriften har eg hentet fra Min lavkarbomat (LINK NEDERST), men eg pleier å lage oppskrifter selv - eller selv og selv, ser gjerne på et knippe oppskrifter for så å lage min egen lavkarbo versjon.. :)
SvarSlettHva menes med vaniljepulver? Vil det si det samme som vaniljesukker?
SvarSlettSer veldig gode ut, gleder meg til å prøve oppskriften :)
Vaniljepulver er finmalte vanilje stenger - kjøpes på helsekost :)
SvarSlettMmmm, disse ser kjempegode ut,men eg får ikkje fatt i vailjesaus uten sukker her.. tips til erstatning? Tusen takk for at du deler denne flotte bloggen med oss, Charlotte! Du er så inspirerende. :)
SvarSlettHmm, eg har ikke prøv å lage uten - men det går sikkert det også? :) Da ville eg hatt i litt mer sukrin og vaniljepulver, kanskje en ts fiberhusk.
SvarSlettEg skal snart prøve å lage andre muffins, så det kommer nok snart en ny oppskrift ;)
Eg vet det finnes sukkerfri vaniljesaus fra eldrado og heistad. Eg har funnet det i de fleste butikker her i bergen. Det går jo an å spørre om ikke nærbutikken kan ta inn sukkerfri vaniljesaus?
jeg lagde disse i dag med xylitol i stedet for sukrin (var tom for sukrin, og blandingsforholdet var det samme) og det ble også veldig bra! forrige gang jeg lagde disse ble det med natron i stedet for bakepulver, men i dag hadde jeg bakepulver igjen.
SvarSlettJeg droppet vaniljesausen pga karbene og det gikk finfint!!
SvarSlettTakk for super oppskrift og god blogg