I mitt forsøk på å lage perfekt kardemommekake har det blitt til en bollekake med konsistens og smak som boller med kardemomme - selv om kaken er i skiver og ikke er runde boller som en er vant til (de kan lages i muffins former). Det ble perfekt bollesmak - så eg får eksprimentere videre for å få til kardemommekake...
Du trenger;
Sett ovnen på 175 grader. Pisk sammen egg og sukrin. Tilsett det tørre - så det våte. Ha røren i en avlang form - steik midt i ovnen i ca 30 minutter. Avkjøl før servering. Kaken er klissete når den er varm.
Jeg prøvde lage boller av denne oppskriften - det ble 14 i små muffinsformer. Byttet ut 1 dl sukrin med 0.7 dl splenda for å ikke få den kalde ettersmaken.
SvarSlettFunket bra. Men ble 6.4 karbo pr bolle iflg diett.no da. :-S
Glemte bakepulver forresten, men de ble veldig gode likevel :->