- 2 dl soyaflak
- 2 dl revet ost
- 4 egg
- 2 ts bakepulver
- 2 ss fiberhusk
Knus soyaflakene (eg hadde de i en pose og knuste dem i der), ha i resten og rør rundt. La deigen stå litt, så blir den mer fast.
Fordel røra på bakepapir. Steikes i ca 20 min på 175 grader.
Hele røren inneholder 5,51 g karbohydrater - det gir 1,38 per hamburgerbrød.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXbi0lkxtRjQU3WstuSsF283n2AfYv7DDA5cUUvD7Be8DM4ZXti5D7FuNWz008kGshvVAjK-qGj8pae_5PSMLrENrlI0gnZNdt5q5NFAVH89aD3YBz54vIYP0Bw-DtZSJ9-2gMrgd6S4k/s320/IMG_3851.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHbGsXE9IRPLQkT-Andw0mrlcayrjsSlIg27RUvSno9OG9STgxIdkOCx8KkGiYqsabvwi8Cn_8rUPkekTp9pC5xe5mBuA174-2zIgBK_HVLfxwBfBazASYQzihyphenhyphenMLnppzIxmqQ7alX4AM/s320/IMG_3853.JPG)
Fordel røra på bakepapir. Steikes i ca 20 min på 175 grader.
Hele røren inneholder 5,51 g karbohydrater - det gir 1,38 per hamburgerbrød.
Brødene ble gode - litt hardere en vanlige brød og litt mer smak på.
Disse var nyyydelig.. Har du prøvd å fryse dem? Hadde lyst å bake klar noen å legge i fryseren :)
SvarSlettDisse har eg fryst ja, og de var gode når de kom opp av frysen også :) Fryser det meste ned eg ;) lavkarbo bakst holder seg ofte ikke så lenge pga av mindre tilsetningstoffer.
SvarSlettHei! Super oppskrift! Men jeg lurte på om det går ant å bytte ut soyaflak og fiberhusk med andre alternativer? Fikk lyst å teste disse ut nå, men har ikke det nevnte for hånden på stående! :)
SvarSlettSoyaflakkan byttes ut med fibrex/sukkerroefiber om man har det, og fiber husk - kansje en ts johannesbrödkjernemel?
SvarSlett