tirsdag 4. januar 2011

Brød med soltørkede tomater (på soyaprotein)

Har forsøkt ut et nytt brød - som ble ganske lyst og smakfult. Eg synes kansje det ble litt tørt - uten å være tørt? Ser for meg at det løses av litt fiber husk.


En trenger;

  • 6 egg
  • 200 g lettrømme (ca 2 dl )
  • 1 dl olje fra boks med soltørkede tomater i olje
  • 4 dl sojaprotein (127 g)
  • 1 ss bakepulver
  • Tomater i olje, hakket (hadde i 60-65 g)
  • Litt salt, oregano og basilikum
Visp egg med rømme, hakket tomat, krydder og olje. Tilsett soyaprotein og bakepulver - bland godt. Hell røren i brødform (med bakepapir) og stek på nederste rille ved 180 grader i 45 minutter. Brødet holder seg i kjøleskap i 4-6 dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar