onsdag 26. januar 2011

Sukkerkake

  • 2 egg
  • 1 1/2 dl sukrin
  • 150 g smeltet smør
  • 1/2 dl vann
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 1 1/2 dl mandelmel (av malte mandler) - eg brukte ca 1 dl siden eg ikke hadde mer igjen
  • 1 1/2 dl bakepro - eg brukte ca 2 dl siden eg ikke hadde mer mandelmel
  • 1 ts bakepulver
Miks egg og sukrin porøst. Smelt smør og vann og ha i med eggene. Ha i det tørre og bland godt.

Kaken steikes på 175 grader i 30-35 minutter. Eg brukte en brødform, men en liten rund form kan også brukes.

Denne kaken ble kjempe god - nøttete og søt! Eg har en stor plan om å bruke den som bunn til bløtekake, tror det blir fantastisk! :D

Rett fra ovnen og veldig saftig :)

Oppskriften er hentet fra boken Bakeglede uten sukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar