- 2 egg
- 1 1/2 dl sukrin
- 150 g smeltet smør
- 1/2 dl vann
- 1/2 ts vaniljepulver
- 1 1/2 dl mandelmel (av malte mandler) - eg brukte ca 1 dl siden eg ikke hadde mer igjen
- 1 1/2 dl bakepro - eg brukte ca 2 dl siden eg ikke hadde mer mandelmel
- 1 ts bakepulver
Miks egg og sukrin porøst. Smelt smør og vann og ha i med eggene. Ha i det tørre og bland godt.
Kaken steikes på 175 grader i 30-35 minutter. Eg brukte en brødform, men en liten rund form kan også brukes.
Denne kaken ble kjempe god - nøttete og søt! Eg har en stor plan om å bruke den som bunn til bløtekake, tror det blir fantastisk! :D
Rett fra ovnen og veldig saftig :)
Oppskriften er hentet fra boken Bakeglede uten sukker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar