mandag 1. november 2010

Kjøttkaker med blomkål ris


  • Kjøttkaker av en kjøttdeig, en liten løk, en chili, litt JBKM og litt semper pofiber. Finhakk løk og chili og blad i kjøttdeigen. Steik på middels varme. 
  • Rasp blomkål, steik på panne sammen med litt smør og en skvett fløte. Krydre med salt og pepper. 

Eg forsøkte å lage saus av smør, eggegule og tomat - men det gikk ikke helt som planlagt. I stedet for  en fløyesmyk saus, ble det en klumpete smør-gaus! Så det ble en rask nødsaus av smør, kremfløte, JBKM, litt vann og krydder.




1 kommentar:

  1. Den tomatsausen din ser ut som første gang jeg lagde bernaisesaus. Det har nok vært litt for varmt, så prøv med svakere varme og litt mer tålmodighet, så blir det nok bra. ;)

    SvarSlett