Ingredienser:
- 150 g mykt smør (romtemperert)
- 2 dl sukrin
- 6 egg
- 2 dl kokosmel
- 1 pk vaniljesauspulver (sukkerfri fra Eldorado/Heistad)
- 2 ts bakepulver
- 1-1,5 ts vaniljepulver
- 3 dl kremfløte
- Fryste blåbær
- Fryste bringebær
Fremgangsmåte:
Pisk smør og sukrin porøst. Tilsett egg, og pisk godt sammen. Bland så inn kokosmel, vaniljesauspulver, bakepulver og vaniljepulver og miks videre. Til slutt blander du inn kremfløte og pisker til en jevn røre. Ha i litt røre i hver muffin form, hell over noen bær og topp så igjen med mer røre. Stekes på 200 grader i ca 13-15 minutter.
Muffinsene ble kjempe gode - spesielt de med bringebær - kombinasjonen sure bær og søte muffins er fantastisk!
Muffinsene ble kjempe gode - spesielt de med bringebær - kombinasjonen sure bær og søte muffins er fantastisk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar