- 1 beger creme fraiche
- 7 egg
- 0,5 ss salt
- 80 g kruskakli
- 120 g linfrø
- 200 g solsikkekjerner
- 1 ss fiber husk
Bland sammen ingrediensene og ha i brødform (gjerne med bakepapir). Brukte mikser for å jevne ut egg og creme fraiche.
Stekes på nederste rille - 180 grader i ca 60 minutter.
Brødet ble kjempe godt og saftig - og det var litt mildere smak enn de andre (litt vanskelig å vurdere siden eg ikke har noen andre til å direkte sammenligne med). Lavkarbo brød er virkelig godt, mettende og enkelt.
Jarlsberg har virkelig vært en hitt de siste 2 dagene - 700g nesten borte i et blunk - og det bare på meg.. Gravid lyster sa du? Fantastisk godt på brød også ;) |
Ser godt ut, det brødet. Jeg anbefaler å ha i bakepulver selv om det ikke hever noe spesielt fordi det gjør noe med konsistensen
SvarSlettSkal prøve med bakepulver neste gang! Takk for tips! :)
SvarSlettHar noen prøvd med bakepulver??
SvarSlettEg har ikke prøvd denne oppskriften med bakepulver :)
SvarSlett