torsdag 25. august 2011

Pizzabunn 2 (uten revet ost)

Det ble laget to pizzapunner her i helgen - da eg ville ha en pizzabunn som minner om deig, og som er sprø. Den andre ble laget med revet ost - og ble noe grovere enn denne. Likte denne best, siden eg helst vil ha bunnen lys, men de ble begge gode.


  • 150 g Smøreost naturell (brukte landlord)
  • 4 egg
  • 2 ss olje
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss fiberhusk
  • 0,5 dl fløte
  • 20 g kruskakli
  • 1 ts salt
Ingrediensene blandes sammen. Om smøreosten er romtemperert så er det lettere å få røren klumpefri. La røren stå å svelle i ca 15 min før du fordeler den på bakepapir og forsteiker den på 200 grader i ca 15-20 minutter. Legg på ønsket fyll og steik videre til osten er gylden.

Pizzaen ble servert med hjemmelaget rømmedressing!

1 kommentar:

  1. Endelig noen pizzabunner som minner om vanlige bunner!!! Gleder meg til å prøve dei! Tusen tusen takk for oppskrifter!!

    SvarSlett