torsdag 25. august 2011

Pizzabunn (med ost)

Ønsket pizzabunn som lignet på vanlig deig (og litt sprø)- og har forsøkt meg med to nye oppskrifter. Denne med ost - og her finner du en uten ost. Begge ble veldig gode, og minnet om vanlig pizza bunn.

Denne med ost var god og smaker noe ost/fett (når man smaker på den uten fyll vel å merke), den hevet litt og ble sprø - og er noe grovere enn den andre uten ost. Favoritten ble den andre, siden denne var litt grovere - men begge ble gode (smak og behag om man liker best grov bunn).


  • 5 egg (små)
  • ca 4,5 dl revet ost
  • ca 35 g Kruskakli
  • 2 ss fiberhusk
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 dl fløte
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje

Bland ingrediensensene sammen. Eg forsteikte på 200 grader i ca 20 minutter. Ha på ønsket fyll og steik på 200-225 grader til osten er smeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar