- 500 g kjøttdeig
- Ca en boks tomatpurre fra Landlord- 100-140 g
- Krydder - chili, pepper, oregano, løk, hvitløk, basilikum,
- Løk
- Paprika
- Champinjong
- evt - bacon, tomat osv.
- Ost, revet
- Seterrømme
- hvitløk 1-2 fedd, presset
- Krydder - chili, pepper, salt, gressløk, oregano
- Litt olje (1-2 ts)
Eg presset kjøttdeigen i en ildfast form. Denne forsteikes på 200 grader i ca 20 minutter. Det kom en del vann, så eg helte ut det som var igjen når kjøttet hadde stått i noen minutter. Eg blandet krydder med tomatpurren og smurte det på bunnen (brukte ikke alt). Legg så på ønsket fyll og ost. Steikes i ovnen på 200 grader til osten er gylden - ca 15-20 min. Rømmedressingen blandes sammen og settes kaldt til servering.
Klemme sammen kjøtteig til bunn.
Etter steiking - litt krympet. . .
Fyll!
Det ble jammen ikke store greiene :O
Til rømmedressingen.
Ta-ta! Veldig god meatza!
Hei, og takk for en super blogg!
SvarSlettHvilken av disse bunnene nedenunder synes du er den beste, som ligner mest på originalen med mel?
Synes den beste bunnen er den enkle - med egg, ost og philadelpia ost. Den synes eg smaker PIZZA, til og med Thomas liker den. Om den smaker som mel? Tja, det smaker jo ikke mel, men det smaker pizza. Bunnen kan bli litt bløt om man har mye fyll med vann (tomatsaus) på.
SvarSlettEllers så var Meatza veldig godt. Tenker ikke over at det ikke er mel/bunn.
Endelig en lavkarbo pizza som ikke har ekkel bunn. Jeg har prøvd mange og syns ingen av dem er gode. Dette var jo helt genialt, så takk for at du deler ☺
SvarSlett