mandag 20. juni 2011

Sjokoladekuler/smørboller med sjokolade


Enkle og deilige sjokoladekuler lages slik;

  • 100 g romtemperert smør
  • 3/4 dl sukrin
  • 3/4 dl sesamfrø
  • 1 dl kokosmasse
  • 1/4 dl sukkerroefiber (Fibrex)
  • 2-3 ss kakao
  • 2 ss kaffe
  • Kokosmasse til å rulle bollene i

Rør sammen smør og sukrin. Ha i alle de tørre ingrediensene og kaffe - bland sammen til en deig. La deigen hvile i kjøleskapet i en time, det er viktigå la den stå en stund slik at sukkerroefibrene får mykne. Form deigen til små kuler og rull dem i kokosmasse. Oppbevares kaldt.

Oppskriften er hentet fra boken Bakeglede uten sukker av Annika Rogneby. Har brukt mer kakao enn orginaloppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar