Sprø og knasende mysli er fantastisk godt med kulturmelk eller youghurt!
Man kan bruke de nøtter og frø man vil og har, dette brukte eg;
- 1 dl sesamfrø (61g)
- 1 dl solsikkekjerner (58g)
- 1 dl linfrø (51g)
- ca 2 dl kokoschips (71g)
- 1,5 dl gresskarkjerner (92g)
- 1 dl grovhakket valnøtter (62g)
- 0,5 dl grovhakkede mandler (45g)
- 0,5 dl grovhakket hasselnøtter (26g)
- 3/4 dl rapsolje
- 1-1,2 dl vann
- Litt salt (Brukte himalayan rock salt fra iherb)
Sett ovnen på 200 grader. Bland alle ingrediensene. Strø ut i en langpanne og rist dem i ovnen. Mysli blandingen skal steikes i ca 15 minutter. Pass på så de ikke brenner seg fast.
Myslien har en fantastisk energifordeling og hele blandingen inneholder ca 31 karbohydrater.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar