onsdag 22. juni 2011

Mysli

Sprø og knasende mysli er fantastisk godt med kulturmelk eller youghurt!

Man kan bruke de nøtter og frø man vil og har, dette brukte eg;
  • 1 dl sesamfrø (61g)
  • 1 dl solsikkekjerner (58g)
  • 1 dl linfrø (51g)
  • ca 2 dl kokoschips (71g)
  • 1,5 dl gresskarkjerner (92g)
  • 1 dl grovhakket valnøtter (62g)
  • 0,5 dl grovhakkede mandler (45g)
  • 0,5 dl grovhakket hasselnøtter (26g)
  • 3/4 dl rapsolje
  • 1-1,2 dl vann
  • Litt salt (Brukte himalayan rock salt fra iherb)

Sett ovnen på 200 grader. Bland alle ingrediensene. Strø ut i en langpanne og rist dem i ovnen. Mysli blandingen skal steikes i ca 15 minutter. Pass på så de ikke brenner seg fast.




Myslien har en fantastisk energifordeling og hele blandingen inneholder ca 31 karbohydrater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar