lørdag 2. oktober 2010

Dampet torsk med kokussaus og asparges.


Kokussaus;
  • 1 boks med kokusmelk
  • 1-2 ts JBKM
  • 4 fedd hvitløk, presset
  • 2 ts karri
  • 1-2 skjeer Rød curry paste (evt chili)
  • 2 cm frisk ingefær (10 g), finhakket
  • Litt salt
Ha kokusmelken i en kjele, varm opp og rør inn krydder. Rør ut JBKM med litt vann og tilsett kokusmelken. Varm opp og kok noen minutter.

Serveres med lettkokte asparges (knekt av nederste del, has i kokende vann tilsatt mye salt i ca 3 minutter) og dampkokt torsk.

Dette var lett, raskt og veldig godt :) Fisken inneholder ikke karber, asparges inneholder 1,1 g karbohydrater/100 g. Sausen inneholder ca 2 karbohydrater per dl.

Oppskriften er hentet her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar