"Svensk" piccata med svinebog og tomatsaus.
- Svinekjøtt (hadde fersk svinebog)
- Semper pofiber til panering
- 2 hvitløk
- 1/2 rød paprika
- 1/2 gul paprika
- 1 gul løk
- 2 msk olje
- 1 boks hakkede tomater eller hele tomater
- salt, pepper
- oregano
Gratinering
- 5 msk revet ost
- 2 egg
- pepper, salt, paprikapulver
- 0,5 dl vann
- 0,5 dl olje.
Man kan lage noen ekstra kaker av bare gratineringen, tilsett da 1 egg til, 0,25 dl vann, 0,25 dl olje til den siste slumpen med gratinering. Disse steikes til slutt.
Salsa!
Svinebog i strimler.
Til panering.
Dypp i gratinering og steik.
Ekstra kaker uten kjøtt - godt!
Svinekjøtt med et fint og godt lag steikt gratinering - det var gutten sin det! ;)
Hei, dette så godt ut, men jeg lurte på hva 5 msk ost står for? kan ikke helt finne ut hva msk er for noe.
SvarSlettVeldig inspirerende blogg :)
Mvh Lene.
5 msk er 5 matskjeier/spiseskjeier :)
SvarSlett