- En boks Cottage cheese (CC)
- 75 g eggegule (igjen fra eg bakte mandelkjeks)
- 4 egg (213 g)
- 100 g philadelphia ost
- 360 g revet hvitost
Bland alt sammen, eg brukte stavmikser for å finmale CC. Fordel over bakepapir. Forsteik på 175-180 grader i 20 minutter.
Bunnen gir 8,5 karbohydrater.
Fyll;
- 600 g kjøttdeig
- smør til steiking
- 2 fedd hvitløk, presset
- 30 g chili
- 55 g purreløk
- 1/2 løk, 107 g
- 45 g champinjong, fersk (1/2)
- 30 g paprika i biter
- 2 bokser hermetiserte champinjong (a 114 g)
- 1 boks hakkede tomater naturel (400 g, Landlord)
- En boks tomatpurre (140 g, Landlord)
- 30 g tomat i biter
- Krydder; oregano, salt, pepper, basilikum, chili, hvitløk.
- Revet ost
Pizzaen ble stor - fikk 20 stykker. Det er 36,8 g karbohydrater i hele pizzaen - som gir 1,84 g per stykke.
Serveres med hjemmelaget rømmedressing og litt salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar