lørdag 16. oktober 2010

Pizza :D

Bunn;
  • En boks Cottage cheese (CC)
  • 75 g eggegule (igjen fra eg bakte mandelkjeks)
  • 4 egg (213 g)
  • 100 g philadelphia ost
  • 360 g revet hvitost
Bland alt sammen, eg brukte stavmikser for å finmale CC. Fordel over bakepapir. Forsteik på 175-180 grader i 20 minutter.

Bunnen gir 8,5 karbohydrater.

Fyll;
  • 600 g kjøttdeig
  • smør til steiking
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 30 g chili
  • 55 g purreløk
  • 1/2 løk, 107 g
  • 45 g champinjong, fersk (1/2)
  • 30 g paprika i biter
  • 2 bokser hermetiserte champinjong (a 114 g)
  • 1 boks hakkede tomater naturel (400 g, Landlord)
  • En boks tomatpurre (140 g, Landlord)
  • 30 g tomat i biter
  • Krydder; oregano, salt, pepper, basilikum, chili, hvitløk.
  • Revet ost
Steik kjøttdeigen (2 omganger), ha i nesten all løken, purreløk, hvitløk, hermetisert champinjong, tomatpurre og hakkede tomater. La det koke opp. Krydre etter ønske. Fordel fyllet over bunnen, ha over ost og strø løk, tomat, fersk champinjong og oregano på toppen. Steik pizzaen på 180-200 grader til osten er gylden, ca 15 minutter.

Pizzaen ble stor - fikk 20 stykker. Det er 36,8 g karbohydrater i hele pizzaen - som gir 1,84 g per stykke.


Serveres med hjemmelaget rømmedressing og litt salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar