onsdag 13. oktober 2010

Lapper

I går laget eg en plate med lapper. Synes de ble ganske så god, selv om eg burde ha doblet oppskrifte for mer fylde (og flere lapper). Disse er fine som frokost og lunch, med eller uten pålegg.


  • 4 små egg
  • 1 boks tine kremost naturell (100g)
  • 1 boks tine kremost hvitløk (100g)
  • 250-350 g revet hvitost

Kremosten kan byttes ut i philadelphia ost (200g).

Ingrediensenene ble rørt sammen, for å få smøreosten og eggene godt sammen bruker eg håndmikser. Fordeles på bakepapapir. Steikes på 180-200 grader, 10-15 minutter (følg med).

Eg valgte å dele den i ruter med pizza deler, men en kan også ha den hel, lage pizza, pizza snurr, kakebunn (altså uten hvitløk). Det er godt å krydre lappene før en setter de i ovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar