tirsdag 26. oktober 2010

Den perfekte grøten?

Mandelgrøt møter fløtegrøt!


  • 180 g fløte
  • 45 g smør
  • 11 g mandelmel
  • 2 ts JBKM
  • 1,5 dl vann
  • salt
Smør, kanel og sukrin på toppen.

Varm opp fløte og smør, ha i mandelmel. Bland JBKM i vann og tilsett grøten. La det hele koke opp, tilsett salt og server!

Hele grøten inneholder 6,6 g karbohydrater.

7 kommentarer:

  1. Det er johannesbrødkjernemel :) Et fortykningsmiddel som kan brukes i stedet for mel i sauser, bakst m.m. Det kan kjøpes på helsekost. Eg har brukt det i sauser, i grøt og i bakst - ganske genialt! :)

    SvarSlett
  2. Får du vondt i magen når du spiser fløtegrøt? Jeg får litt problemer med magen jeg... :P

    SvarSlett
  3. Nei, eg har ikke merket noe til det .. Men med den mengden fett kan eg forstå at det kan påvirke noen mager... :P Kansje kan det være lurt å bytte ut noe av fløten med CC?

    SvarSlett
  4. Er dette 1 porsjon?

    SvarSlett
  5. Aldeles nydelig grøt:) Nam nam:) Kjempefin blogg du har:)
    Mvh Linda

    SvarSlett
  6. Dette er nok litt mer en en porsjon.

    SvarSlett