Den beste og enkleste pizzaen til nå :)
Bunn;- 1 boks philadelphia ost naturell, 200 g
- 3 egg
- Raspet ost, ca 350 g
Pizza fyll;
- 1,5 pakke kjøttdeig (600 g)
- 25 g chili (2 stykk)
- 6 g hvitløk (6 g), presset
- 100 g tomatpurre fra landlord
- En boks hakkede tomater med hvitløk, landlord, 419 g
- En løk, ca 100g
- 50 g rød paprika
- En boks champingjong i skiver, 125 g
- Revet ost til topping (ca 200 g)
Krydder; spisskummin, basilikum, chili, paprika og oregano.
Steik kjøttdeigen i to omganger. Ha alt tilbake i pannen og tilsett halvparten av løken, all chili, sopp og hvitløk. Fordel tomat purren og hakkede tomater i kjøttdeigen, krydre. La alt få et oppkok før det fordeles på pizza. Ha på ost, og legg resten av løken og paprika på toppen.
Steikes på 200 grader i ca 12-15 minutter, til osten er gylden.
Hele pizzaen inneholder 34,8 gram karbohydrater. Vi fikk 16 stykker, det gir 2,175 karbohydrater per stykke! Spiste 2 stykker, med rømme og salatblader - så det er vel en plass mellom 6-7 karbohydrater :)
Serveres med rømme-salsa dipp, hvitløksdressing og noen grønne blader. Hvitløksdressingen er foresten helt fantastisk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar