lørdag 9. oktober 2010

Tilbehør; Soppstuing



Enkel soppstuing lages ved å ha en boks med hermitiserte champigjong i panne, steik noen minutter. Hel over noen ss med creme fraiche og litt fløte. Krydre (eg brukte salt, pepper, litt hvitløk, chili, gressløk og oregano). La det hele koke inn. Det ble kjempe godt!

Karbohydrat innhold, ca 2-3 karbohydrater (fra fløte og creme fraich).

3 kommentarer:

  1. SV: Det er sant.. Men synes det var fryktelig mye da! Pleier som regel å gjøre utslag med noen gram, maks et kilo, men bortimot 3? Litt i overkant!

    SvarSlett
  2. Hakk opp en del champigjong oppi en kasserolle. Tilsett 1 kremfløte. kok opp. smak til med pepper og salt. skjær opp mer sopp og tilsett litt H-melk. Ta litt maizenamel oppi et glass og bland med vann og rør til du får den stivelsen du vil ha på stuingen....

    SvarSlett