tirsdag 28. september 2010

Baconsnurret kylling- og svinefilet med brie.

I dag ble det baconsnurret kylling- og svinefilet (tok vist opp en av hver fra frysen). De ble fylt med brieost - som for det meste var smeltet ut etter steiking :P Godt ble det - og magen ble mett. Tilbehør var grønnsaks miks.

Kjøttet ble delt i tynnere sliser, brie ost ble lagt i, for så å snurre bacon rundt og feste med tannpirkere av tre. Dette steikes i panne med lokk en god stund (ikke bra med rå mat... :) Nesten all osten var rent ut av kjøttet, men sprøsteikt ost i panne var veldig godt det også! Fettet fra steikingen helles over maten. Inneholder omtrentig ingen karbohydrater, det kommer ann på karbohydrat innhold i osten (reint kjøtt og bacon er det ikke karbohydrater i).






Ikke mye ost igjen gitt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar