Pizza bunn;
- 4 egg (minus en eggegule som ble spart til berniaise saus)
- 200 g Tine Kremost naturell
- 35 g Seter rømme
- 50 g Herbalife personalized protein powder (med 3,67 g Karbohydrat/100 g)
- 10 g Semper Pofiber
- Salt
- 2 ts Oregano
- 1 ts hvitløkspulver
Fyll
- Tomatsaus laget av tomatpurre - 135 g (Landlord), hot salsa 75 g (5,5 K), 2 fedd hvitløk (6g) og krydder - oregano, salt, pepper. Smøres på forsteikt bunn.
- Krydder strøs på - oregano og chili
- Ta på ønsket mengde ost
- Legg på grønnsaker - hadde på paprika (30g), litt tomat (50g) og løk (70g).
- Ha på biff i strimler
Pizzaen steikes i 10-15 min på 200 grader - til kjøttet er brunt og osten gylden.
Saus
Eg forsøkte meg på å lage bernaise saus til å ha på pizzaen - men sausen skilte seg litt, og så ikke særlig god ut (selv om smaken ikke var noe å si på). Ellers ble pizzaen servert med rømme, tzasiki, dressing, bernaise, agurk, løk, salat og tomat.
Antall karbohydrater; 28-29 på hele pizzaen, nå var vi to og spiste ca halve = ca 6-8 karber per person.
Konklusjon;
Bunnen var ikke så god, det var en bismak på den, i tillegg var bunnen tørr. Så den må nok modifiseres litt, kansje litt mer fett i og ikke bruke herbalife protein. Ellers var det jo selvsakt godt med pizza :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar