I dag ble det laksefitet i ovn, toppet med sitron (dråper), cream fraishe, purre og baconbiter. Dette ble veldig godt!
Til to personer trengs;
- 2 Laksefilet (400g, med skall)
- litt sitron, helst fersk - men hadde bare på flaske
- ca 150 g Cream Fraiche
- 60 g purreløk i skiver
- 70 g bacon i biter (en kan godt ha litt mer)
Ha laksen i en form, hel over litt sitron, cream fraiche - så purre og bacon på toppen. Steikes i ovn på 175 grader, midterste rille i ca 30 minutter (eg steikte litt mindre, og det ble for lite, så en bør nok ha 30 min eller ta opp varmen).
Hele retten har under 5 karbohydrater, altså
2,5 g Karbohydrater per person.
*med skinn
SvarSlettdenne var digg!
SvarSlettIngen steking av bacon før den tas over laksen? Gleder meg til å smake!
SvarSletthaha, ser eg har skrevet skall ja...
SvarSlettBaconet trengs ikke stekes før, det "stekes" i ovnen :)
Hei!
SvarSlettDenne skal fortæres i dag ;D
Bare informere om at det blir 4,3 karbs i min diettkalkulator:
Crème Fraîche Original, Tine * 2.18
Laksefilet (uten skinn og bein), Coop, R * 0
Purreløk, norsk, medium rå * 2.16
Bacon i skiver Finnsbråten * 0
Veldig godt! Lett å lage hvis man har barn i hus. Dette funker også bra med rødløk. Dette blir nok en hverdags klassiker for de fleste. Kudos!
SvarSlettDette var utrolig godt! Anbefales! Hadde litt vårløk og rødløk oppå i tillegg.Siden jeg bare hadde litt creme fraiche igjen så brukte jeg litt seterrømme i tillegg. Hadde stekt blomkålris ved siden av. (Stekte dette i smør og tilsatte litt salt og pepper.) Nam:-)
SvarSlett