tirsdag 21. september 2010

Mandelgrøt med kremfløte og litt CC

 

I dag laget eg mandelgrøt, med mandelmel fra funksjonell mat.

Dette gir en porsjon;
  • 20 g smør
  • 155 g Kremfløte
  • 43 g Mandelmel
  • 26 g Cottage cheese (CC)
Eg smeltet smør i en panne, hadde i fløten og mandelmelet. Varmet det opp og hadde i CC.

Grøten inneholder 8,53 g karbohydrater.

Eg synest grøten hadde en god smak, men den var litt "tørr", så tenker å lage den på en annen måte for å hindre at den gir en litt tørr følelse - så litt med vann neste gang, og tilsammen mer væske. Kansje litt mindre mel og fløte også? Men smaken var god - og eg er stapp mett!


Næringsinnhold og energifordeling

Sjemaene er laget og hentet fra www.diett.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar